Вітаємо вас на сайті КДНЗ "Світлячок"

Вітаємо вас на сайті КДНЗ "Світлячок"

четверг, 22 января 2015 г.

І регіональний конкурс "Відкрий серце чудесам"



17 січня у Павлоградському Палаці творчості дітей та юнацтва відбулося урочисте підведення підсумків І регіонального конкурсу "Відкрий серце чудесам", який був ініційований народним депутатом України Мартовицьким А. В.Конкурс було оголошено у декількох номінаціях серед підприємств різних форм власності, комунальних закладів та приватних громадям.

У номінації "Підприємства та комунальні заклади" та "Внутрішний інтер"єр приміщення" взяли участь загальноосвітні школи та дошкільні заклади Павлоградського району.

Призові місця у цих номінаціях зайняли Новоруська ЗШ І-ІІ ст (директор Безкровна Р.О.), В"язівоцька ЗШ І-ІІІ ст (директор Вільхова В.Г.), Булахівська ЗШ І-ІІІ ст (директор Масловська Н.А.), Вербківський РБДТ (директор Сташук Л.Г.), Новодачинський ДНЗ "Струмочок" №2 (завідуюча Бєльчикова Н.І.), Карабинівський ДНЗ "Барвінок", Привовчанський ДНЗ "Ромашка" (завідуюча Твердохліб О.А.), Межиріцький ДНЗ №1 "Сонечко" (завідуюча Свергун Л.О.).

Нагородження переможців проводив особисто Мартовицький Артур Володимирович. Призери-переможці конкурса отримали від народного депутата почесні дипломи та цінні подарунки, а також фото на пам"ять. Народний депутат подякував учасників за активну участь у конкурсі і наголосив, що цей конкурс надалі стане традиційним: "Було дуже приємно, що девіз конкурсу " Відкрийте серце новорічним чудесам " став не просто назвою, а дійсно відображав внутрішню атмосферу конкурсу. Отримав велике задоволення від спілкування з учасниками . Настільки щиро і дійсно з відкритими серцями, без фальші і лицедійства, адже сьогодні дуже важливо вести діалог і чути один одного ."

Конкурсна робота Богданівський ДНЗ Світлячок


Переглянути роботи інших конкурсантів




Повір в чудеса

Комментариев нет:

Отправить комментарий